No hi ha proves científiques que els aliments ecològics siguin més saludables

Divendres, 05 d'Abril de 2019

És incert o dubtós que els aliments produïts mitjançant agricultura ecològica redueixin el risc de càncer o tinguin algun efecte beneficiós per a la salut general en comparació amb els aliments convencionals. També hem parlat de que compartir el menjar ajuda a arribar a acords de manera més ràpida.

https://audioserver.rac1.cat/get/a10b1c12-c155-414d-a095-e3342e7b5d42/1/2019-04-05-versio-rac1-ciencia-no-hi-ha-proves-cientifiques-que-els-aliments-ecologics-siguin-mes-saludables-.mp3?source=RSS
https://audioserver.rac1.cat/get/a10b1c12-c155-414d-a095-e3342e7b5d42/1/2019-04-05-versio-rac1-ciencia-no-hi-ha-proves-cientifiques-que-els-aliments-ecologics-siguin-mes-saludables-.mp3?source=RSS

Veure més programes de Ciència al Versió RAC1