Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous

Dimarts, 22 de Gener de 2019

El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=FHHlKJUNVvo
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/FHHlKJUNVvo.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA