Mochi

Dimarts, 29 de Gener de 2019

La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en referència pel panettone, que ha guanyat el premi al millor de l’estat espanyol. Però també hi ressalta el tortell de Reis, que l’artesà Jordi Morelló crea unint gustos japonesos a la recepta original. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=ANMHkIM31lg
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/ANMHkIM31lg.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA