Pop amb Parmentier de patata

Dimarts, 19 de Març de 2019

Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció destinada a fer vermuts, amb embotits i llaunes, que és just a l’entrada del restaurant i està pensada per a aperitius del cap de setmana i diaris. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Mengem - Diari ARA

https://youtube.com/watch?v=VheNQH7WfN4

RSS feed