Crep vietnamita

Dilluns, 21 de Maig

Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En aquesta ocasió, Mongay ens ensenya com fer una crep vietnamita. Receptes gravades a l’espai Cuina Canela Fina. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=Tu_tcIEVA0A
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/Tu_tcIEVA0A.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA