Amanida Waldorf

Dilluns, 16 de Juliol de 2018

El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant Mariomorena, on proposa plats amb producte de proximitat, cuinats de manera creativa i atractiva. A Sant Boi manté obert el primer Mariomorena, també amb productes de proximitat. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=KJEdI2wk0RQ
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/KJEdI2wk0RQ.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA