Gaspatxo de cirera i salicòrnia

Dilluns, 06 d'Agost de 2018

Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa. En aquest vídeo ens proposen un gaspatxo amb un toc diferent. Trobareu la recepta sencera a: https://mengem.ara.cat/receptes/Gaspatxo-cirera-salicornia_0_2062593828.html · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Mengem - Diari ARA

https://youtube.com/watch?v=-EgACv_y_HI

RSS feed