Sardines farcides i Gambes amb figues a la planxa i ruca

Dimarts, 21 d'Agost de 2018

Roberto Colella va néixer i va estudiar cuina a Nàpols. Després de treballar a Londres i en restaurants d’arreu del món, s’ha instal·lat a Barcelona, on acaba d’inaugurar el restaurant que porta el seu nom. Hi practica cuina italiano-mediterrània, tal com ell mateix la defineix. És a dir, hi cuina pastes però també preparacions de peixos, carns i altres xup-xups de la conca mediterrània. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=WU-mU3hHtds
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/WU-mU3hHtds.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA