Dues receptes per aprofitar que és temps de figues

Dijous, 30 d'Agost de 2018

Jordi Esteve és el cuiner del restaurant Nectari, que té una estrella Michelin. Seguidor dels productes de temporada, sap cuinar-los per crear plats creatius, que són tan atractius per a la vista com per al paladar. En aquest vídeo ens proposa dues receptes originals per cuinar les figues. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=6_7ZpwZnSoo
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/6_7ZpwZnSoo.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA