Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata

Dilluns, 01 d'Octubre de 2018

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC, de Barcelona, va obrir les portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat. Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat convertir-se en lloc de referència per la cuina i per la música en directe. Un dels plats insígnia és l’orada semicurada amb sal, raïm i ametlla. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Mengem - Diari ARA

https://youtube.com/watch?v=y3H75ezvl3s

RSS feed