Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

Dilluns, 08 d'Octubre de 2018

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC de Barcelona, va obrir portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat. Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat convertir-se en un lloc de referència per a la cuina i per a la música en directe. Un dels plats insígnia és l’orada semicurada amb sal, raïm i ametlla. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=bkkupRrt3WU
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/bkkupRrt3WU.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA