Arròs de calamars de llauna

Diumenge, 21 d'Octubre de 2018

Olivos, la regió d’origen del cuiner Ezequiel Devoto, en la qual s’ha inspirat per batejar el seu restaurant a Barcelona. A Olivos, comida y vinos, Ezequiel aposta per la cuina de mercat i de proximitat. El seu lema és “menjar simple i deliciós”. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=sbhqx7Tc-Gw
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/sbhqx7Tc-Gw.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA