Mongetes vermelles amb guarnició a l’estil basc

Dilluns, 12 de Novembre de 2018

El restaurant Casa Ràfols ha volgut recordar la memòria dels seus orígens, una ferreteria de Barcelona, coneguda amb el mateix nom. Ara el grup Balcastro, que lidera també els restaurants Casa Lolea, han apostat per transformar-lo en un restaurant de cuina de mercat i de temporada. I sobretot amb el respecte a la cuina tradicional. El cuiner Txemi Andrés Alonso està al capdavant dels fogons del nou restaurant. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=3-6-1LCXFZA
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/3-6-1LCXFZA.mp4

Veure més programes de Mengem - Diari ARA