‘Parfait’ gelat a partir de les sobres d’un torró de crema cremada

Dijous, 20 de Desembre de 2018

Alfredo Machado és pastisser del restaurant Tickets, on treballa juntament amb el coordinador de pastisseria David Gil i el cuiner Albert Adrià en la part creativa. Albert Adrià és assessor de Torrons Vicens, per al qual ha preparat dues preparacions noves per al 2019: el torró de te matcha i el torró d’alga nori. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw

https://youtube.com/watch?v=EirO_LiVhRU
http://podsync.net/download/5fveCkpd2/EirO_LiVhRU.mp4