Sans i estalvis

Cuina

Adam Martín presenta un programa que vol ser una eina útil per millorar els hàbits saludables, entendre la importància de l'alimentació i el poder de l'activitat física raonable per augmentar la nostra qualitat de vida i prevenir situacions de risc.

Errors més comuns durant una cursa, caldos i deserts alimentaris Sans i estalvis

Errors més comuns durant una cursa, caldos i deserts alimentaris

Vols assegurar-te d'acabar la cursa? No et perdis els consells d'en Jaume Giménez. Resolem tots els dubtes sobre el sucre. La Gina Estapé ens parla del paper dels caldos a la nutrició saludable. I l'Esther Vivas ens explica un concepte sorprenent:...

Mites, fruites de tardor i l'explotació dels temporers Sans i estalvis

Mites, fruites de tardor i l'explotació dels temporers

Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva, continua repassant els principals mites que envolten l'alimentació dels esportistes. Gina Estapé ens parla de les propietats de les principals fruites de la tardor i també ens dona idees per fer-les...

Fruites de tardor Sans i estalvis

Fruites de tardor

La Gina Estapé ens parla de les propietats de les principals fruites de la tardor i també ens dona idees per preparar-les a la cuina.

Mites de la nutrició esportiva (2) Sans i estalvis

Mites de la nutrició esportiva (2)

Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva, continua repassant els principals mites que envolten l'alimentació dels esportistes.

Entrevista al doctor Miguel Ángel Martínez-González Sans i estalvis

Entrevista al doctor Miguel Ángel Martínez-González

"La dieta mediterrània redueix el risc d'infarts, ictus, diabetis o depressió". Entrevistem el catedràtic Miguel Àngel Martínez-González, autor del llibre "Salud a ciència cierta". Tens gastroenteritis? Menja això. La Gina Estapé ens explica...

Els supermercats cooperatius Sans i estalvis

Els supermercats cooperatius

Saps què són els supermercats cooperatius? Una iniciativa brillant per millorar la qualitat dels aliments i reduir-ne els costos. Ens ho explica la periodista Esther Vivas.

Verdures de tardor Sans i estalvis

Verdures de tardor

Ha arribat la tardor: Quines són les verdures de temporada, quines propietats tenen i com les hem de cuinar? Ens ho explica Gina Estapé.

Mites de la nutrició esportiva Sans i estalvis

Mites de la nutrició esportiva

En la nutrició esportiva hi ha molts mites infundats que donem per certs. En repassem alguns amb l'expert en nutrició esportiva Jaume Giménez.

El greu problema dels aliments quilomètrics Sans i estalvis

El greu problema dels aliments quilomètrics

Saps quants quilòmetres ha recorregut l'aliment que t'has posat al plat? No t'ho pots imaginar! Quin sentit té? Hi ha alguna alternativa? Ens ho explica la periodista Esther Vivas.

Diabetis i esport, pastissos sans i els trucs de la Coca-Cola Sans i estalvis

Diabetis i esport, pastissos sans i els trucs de la Coca-Cola

Podeu fer esport si teniu diabetis? Sí, i a sobre és molt recomanable! L'expert en nutrició esportiva Jaume Giménez ens explica quines precaucions hem de tenir en compte. Es poden fer pastissos saludables? Tenen sentit? La Gina Estapé ens explica...

Tens diabetis? Fes esport! Sans i estalvis

Tens diabetis? Fes esport!

Podeu fer esport si teniu diabetis? Sí, i a sobre és molt recomanable! L'expert en nutrició esportiva Jaume Giménez ens explica quines precaucions hem de tenir en compte.

Existeixen els pastissos sans? Sans i estalvis

Existeixen els pastissos sans?

Es poden fer pastissos saludables? Tenen sentit? La dietista i cuinera integrativa Gina Estapé ens explica quines alternatives tenim per poder assaborir una mica més els dolços.

Cuinar llegums per evitar els gasos Sans i estalvis

Cuinar llegums per evitar els gasos

Els llegums són molt importants en qualsevol dieta saludable, però poden tenir efectes secundaris indesitjats. La Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens explica com cuinar-los per evitar les temudes flatulències.

10 errors habituals abans d'una competició Sans i estalvis

10 errors habituals abans d'una competició

Un petit error, per innocent que sembli, pot fer que reduïm el rendiment o que abandonem una competició. Repassem els errors més habituals amb el nutricionista esportiu Jaume Giménez

Com et pot ajudar un nutricionista? Sans i estalvis

Com et pot ajudar un nutricionista?

Els nutricionistes són terapeutes formats que tenen un paper clau en la salut i la prevenció de malalties. En parlem amb el nutricionista Jaume Giménez.

Propietats de la fruita de temporada Sans i estalvis

Propietats de la fruita de temporada

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens explica les propietats de la fruita de l'estiu i ens ensenya com fer-la servir a la cuina.

Els futbolistes han de menjar bé? Sans i estalvis

Els futbolistes han de menjar bé?

Guardiola va obligar els seus futbolistes a millorar la seva alimentació, Messi va reduir les lesions després de canviar la dieta... Jaume Giménez, nutricionista expert en alimentació esportiva, ens explica quines necessitats específiques tenen...

Què és millor, sucre o edulcorants? Sans i estalvis

Què és millor, sucre o edulcorants?

A tot arreu ens diuen que prendre massa sucre no és bo, però tampoc les tenim totes amb els edulcorants. Com endolcim els aliments, doncs?

Cremes fredes Sans i estalvis

Cremes fredes

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens dona idees per refrescar-nos a l'estiu amb cremes fredes saboroses i saludables.

Aperitius saludables Sans i estalvis

Aperitius saludables

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens dona idees per preparar aperitius saludables.

Vuit errors comuns a l'hora de fer dieta Sans i estalvis

Vuit errors comuns a l'hora de fer dieta

Perdre pes no sempre és fàcil, però de vegades cometem alguns errors que ho fan encara més difícil. Els repassem de manera ràpida perquè aconsegueixis el teu objectiu.

Aprimar-se fent exercici Sans i estalvis

Aprimar-se fent exercici

Gerard Carmona, doctor en Activitat Física, Educació Física i Esport, ens explica quines són les millors estratègies per perdre pes fent exercici.

Indústria agroalimentària i canvi climàtic Sans i estalvis

Indústria agroalimentària i canvi climàtic

Sabies que el model agroalimentari extensiu actual és un dels principal responsables del canvi climàtic? L'Esther Vivas ens explica quines alternatives de consum tenim per millorar el planeta.

La dieta Sans i estalvis

La dieta "paleo" i l'esport

Jaume Giménez, dietista nutricionista expert en nutrició esportiva, ens parla de la dieta "paleo", basada en el que menjaven els nostres ancestres caçadors-recol·lectors.