Cuina de Bancal

Cuina

Magazín gastronòmic presentat per Carles Galletero, que cada setmana visita mercats, camps i restaurants

https://www.apuntmedia.es/va/entreteniment/programes/escoltat-en-la-radio/cuina-de-bancal
16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat Cuina de Bancal

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent...

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat Cuina de Bancal

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent...

02.10.2018 |  Fira Gastronòmica de L’Alcudia Cuina de Bancal

02.10.2018 | Fira Gastronòmica de L’Alcudia

En l'actualitat, 'D'ací cap allà', hem tingut a l'estudi Lluís Ribera, responsable de la #24FiraGastronòmica de l'Alcúdia i del Concurs de Putxero, un certamen que va consolidant-se dins del panorama gastronòmic valencià. La nostra Masereta...

25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs Cuina de Bancal

25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs

Santos Ruiz, gerent del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València, ens fa una crònica sobre com va anar ahir la festa de la sega al port de Catarroja. La nostra Masereta Blanca Barberà ens du al mercat de Godella, on trobem...

04.09.2018 | La cuina circular Cuina de Bancal

04.09.2018 | La cuina circular

Parlem sobre la cuina circular o, dit d’una altra manera, un sistema per a aprofitar els residus orgànics que s’acumulen a la majoria dels restaurants.

04.09.2018 | La cuina circular Cuina de Bancal

04.09.2018 | La cuina circular

Parlem sobre la cuina circular o, dit d’una altra manera, un sistema per a aprofitar els residus orgànics que s’acumulen a la majoria dels restaurants.

21.08.2018 | La moda del 'superaliments' Cuina de Bancal

21.08.2018 | La moda del 'superaliments'

La moda del superaliments Baia de goji, quinoa... Propietats antioxidants i beneficioses per a la salut o moda transitòria marcada per la publicitat? Descobrim tots els secrets d'aquests aliments de moda

21.08.2018 | La moda del 'superaliments' Cuina de Bancal

21.08.2018 | La moda del 'superaliments'

La moda del superaliments Baia de goji, quinoa... Propietats antioxidants i beneficioses per a la salut o moda transitòria marcada per la publicitat? Descobrim tots els secrets d'aquests aliments de moda

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins Cuina de Bancal

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins

Hui parlarem de la tomatina, com és percebuda pels estrangers i en què consisteix. També aprendrem a diferenciar entre tapes, pinxos i canapès. Farem un tomb per les festes de Bétera de les alfàbegues amb l’expert en la matèria Ramon Asensi....

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

03.07.2018 | És possible la vida a Mart? Cuina de Bancal

03.07.2018 | És possible la vida a Mart?

Una exposició a la Ciutat de Les Arts i les Ciències ofereix una visió de les perspectives del planeta des del punt de vista científic, cultural i històric.

29.05.2018 | Coneixem la tomaca de El Perelló Cuina de Bancal

29.05.2018 | Coneixem la tomaca de El Perelló

Hem parlat amb Elena Villegas, directora de la Cooperativa Unió Protectora de El Perelló, sobre la tomaca de El Perelló, la Fira Gastronòmica de la Tomaca i les Jornades Gastronòmiques de la Tomaca del Perelló.