Cuina de Bancal

Cuina

Magazín gastronòmic presentat per Carles Galletero, que cada setmana visita mercats, camps i restaurants

https://www.apuntmedia.es/va/entreteniment/programes/escoltat-en-la-radio/cuina-de-bancal
15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia Cuina de Bancal

08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia

L’Associació d’Empresaris i Hotelers de Turisme de la Marina Alta s’han llançat a buscar quin cuiner serà el millor representant del seu producte estrela. Ho faran a través del Concurs de la Gamba Roja de Dénia. I ens ho conta Reme Cerdà,...

01.01.2019 | Programa especial primer dia de l'any Cuina de Bancal

01.01.2019 | Programa especial primer dia de l'any

Jordi Morera, Blanca Barberà i Carles Galletero fan un programa especial, el primer dia de l’any. Tots tres mantindran una mena de tertulia en la qual aniran desgranant una a una les seccions del CUINA DE BANCAL. Com sempre, n’hi haurà humor i es...

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera Cuina de Bancal

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de...

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera Cuina de Bancal

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de...

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent Cuina de Bancal

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent

Anem a la capital de la Vall d’Albaida, concretament, a Ontinyent, on se celebra el 600é aniversari de la Fira, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Des de l’hotel Alkazan, el cap de cuina del restaurant, David López, ens farà un...

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent Cuina de Bancal

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent

Anem a la capital de la Vall d’Albaida, concretament, a Ontinyent, on se celebra el 600é aniversari de la Fira, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Des de l’hotel Alkazan, el cap de cuina del restaurant, David López, ens farà un...

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes Cuina de Bancal

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes

En el programa de hui hem parlat amb Lina Roig, una florista de Carlet que capitanejarà l’equip espanyol en l’olimpíada mundial de floristes que tindrà lloc als Estats Units. També hem anat a fer-nos-en una al Mercat de Sant Valero i hem...

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes Cuina de Bancal

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes

En el programa de hui hem parlat amb Lina Roig, una florista de Carlet que capitanejarà l’equip espanyol en l’olimpíada mundial de floristes que tindrà lloc als Estats Units. També hem anat a fer-nos-en una al Mercat de Sant Valero i hem...

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià Cuina de Bancal

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb el secretari general del sindicat de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, qui ens farà un avanç dels efectes de la gota freda al camp valencià. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al...

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià Cuina de Bancal

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb el secretari general del sindicat de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, qui ens farà un avanç dels efectes de la gota freda al camp valencià. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al...

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat Cuina de Bancal

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent...

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat Cuina de Bancal

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent...

02.10.2018 |  Fira Gastronòmica de L’Alcudia Cuina de Bancal

02.10.2018 | Fira Gastronòmica de L’Alcudia

En l'actualitat, 'D'ací cap allà', hem tingut a l'estudi Lluís Ribera, responsable de la #24FiraGastronòmica de l'Alcúdia i del Concurs de Putxero, un certamen que va consolidant-se dins del panorama gastronòmic valencià. La nostra Masereta...

25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs Cuina de Bancal

25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs

Santos Ruiz, gerent del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València, ens fa una crònica sobre com va anar ahir la festa de la sega al port de Catarroja. La nostra Masereta Blanca Barberà ens du al mercat de Godella, on trobem...

04.09.2018 | La cuina circular Cuina de Bancal

04.09.2018 | La cuina circular

Parlem sobre la cuina circular o, dit d’una altra manera, un sistema per a aprofitar els residus orgànics que s’acumulen a la majoria dels restaurants.

04.09.2018 | La cuina circular Cuina de Bancal

04.09.2018 | La cuina circular

Parlem sobre la cuina circular o, dit d’una altra manera, un sistema per a aprofitar els residus orgànics que s’acumulen a la majoria dels restaurants.

21.08.2018 | La moda del 'superaliments' Cuina de Bancal

21.08.2018 | La moda del 'superaliments'

La moda del superaliments Baia de goji, quinoa... Propietats antioxidants i beneficioses per a la salut o moda transitòria marcada per la publicitat? Descobrim tots els secrets d'aquests aliments de moda

21.08.2018 | La moda del 'superaliments' Cuina de Bancal

21.08.2018 | La moda del 'superaliments'

La moda del superaliments Baia de goji, quinoa... Propietats antioxidants i beneficioses per a la salut o moda transitòria marcada per la publicitat? Descobrim tots els secrets d'aquests aliments de moda

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins Cuina de Bancal

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins

Hui parlarem de la tomatina, com és percebuda pels estrangers i en què consisteix. També aprendrem a diferenciar entre tapes, pinxos i canapès. Farem un tomb per les festes de Bétera de les alfàbegues amb l’expert en la matèria Ramon Asensi....

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

03.07.2018 | És possible la vida a Mart? Cuina de Bancal

03.07.2018 | És possible la vida a Mart?

Una exposició a la Ciutat de Les Arts i les Ciències ofereix una visió de les perspectives del planeta des del punt de vista científic, cultural i històric.