26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella

Diumenge, 24 de Febrer de 2019

Una empresa valenciana ha tingut l’atreviment de fer les primeres papes amb sabor de paella. Una gosadia per als més puristes o un producte innovador que pot revolucionar el moment de la picadeta. Ens ho conta el gerent de Fritoper, Javier Pérez. Hui s'ha manifestat un grup nombrós d’apicultors davant de la Conselleria d’Agricultura per a demanar més implicació en les ajudes agroambientals i en contra del decret de la ‘pinyolà’. Hem estat amb Enric Simó, que és un dels tècnics d’Apiads que dona suport a aquesta proposta. Blanca Barberà, la nostra masereta, s’ha vestit de llauradora a la plaça de l’Ajuntament de València per a fer costat als agricultors que venen allí mateix la seua producció hortofructícola. Una iniciativa que s’anomena De l’horta a la plaça i que s’ha convertit en tot un fenomen. Jordi Morera, el nostre cuiner de capçalera, ens ha introduït en el variat i ric món de la pasta: pasta de gra dur, pasta fresca i pasta feta amb tot tipus de farina. Aquests dies ha tingut lloc a la ciutat de València la trobada Verema 2019, una festa, però també un dels majors aparadors del vi que podem visitar. Hem estat amb Esther Láez, qui ens ha fet el balanç de l’esdeveniment i ens ha dit quins han sigut els vins més premiats i reconeguts pel públic i, com no podia ser d’una altra manera, per la crítica.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=1wbGliaDE6tLrQe1sntFIAUmdJNsU_53&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1552413824&streamID=376545993&signature=P4eb2yGCjS1quwexdARMM10nGRZ3ummbQ57Yoosd%2FAU&size=97037290&length=3330000

Veure més programes de Cuina de Bancal