07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Dimarts, 07 d'Agost

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es poden coure en vi, fer-ne pastissos o confitures per a l'hivern. També parlem dels melons, les bresquilles, els albercocs i els fruits silvestres que acompanyen sorbets i amanides. Sobre els cítrics, abordem, amb el representant del sector de la Unió de Llauradors, les dificultats dels productors valencians per a exportar-ne. També anem al mercat de Paterna, a l'Horta, i descobrim el vi del mercat de Mossén Sorell de València. El nostre assessor gastronòmic, Jordi Morera, ens ensenya a fer un bistec tàrtar i, en la secció De producte, aprenem com es pot gaudir d'unes bones ostres.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=xnaGN3ZjE6vDcKLvmewI1s9FlaRUM4oM&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1534874571&streamID=359091385&signature=m%2BAPm989J5eHpdOLGaulTiza0EeTvsSJLKeg0uFZe4c&size=76380365&length=3160000

Veure més programes de Cuina de Bancal