25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs

Dimarts, 25 de Septembre de 2018

Santos Ruiz, gerent del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València, ens fa una crònica sobre com va anar ahir la festa de la sega al port de Catarroja. La nostra Masereta Blanca Barberà ens du al mercat de Godella, on trobem productes elaborats per llauradors que volen mantenir un contacte directe amb els seus consumidors. A més, Jordi Morera ens parla de les diferents varietats d’arrossos i els usos que podem fer de cadascun d’ells a la cuina.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=0yaXNhZzE6KsTYueBeeD-Lt-lrbWIl_w&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1539090184&streamID=363370187&signature=qDvHVLqpkI%2BdT3I%2BnmN6tY2Nsf1j9abPJzlsiLNgjeA&size=56057620&length=3239600

Veure més programes de Cuina de Bancal