09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Dimarts, 09 d'Octubre de 2018

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent procedència. També hem conegut la marxa de la 1a edició de la Fira Valenciana del Moscatell, FIVAMOS, a Godelleta.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=xybGhkZzE615A-X8H5lXUkhN9HSeYGxq&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1540321376&streamID=364677595&signature=2HYnJVVLnxuT3InwueIjNOjUd%2FRWTWGAEUOkhrM9%2BG0&size=97935608&length=3378000

Veure més programes de Cuina de Bancal