23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià

Dimecres, 17 d'Octubre de 2018

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb el secretari general del sindicat de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, qui ens farà un avanç dels efectes de la gota freda al camp valencià. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al Mercat d’Alcasser, gaudint de la bona gastronomia i de les sensacions d’estar a un punt d’encontre comercial i d’oci. El nostre cuiner oficial, Jordi Morera, ens parlarà el fruit de les oliveres. Ara que estem en temporada, tastarem olis i farem diferents tipus de conserves amb les olives. En DE PRODUCTE, a Carles Camisón, responsable comercial de Granja Rinya, qui es troba a París mostrant els formatges típics valencians en una de les principals fires gastronòmiques mundials. Esperem que triomfe amb el formatge de Cassoleta i el de Servilleta. En De Cuiners anirem a Baobarb, un restaurant regentat pel mític cuiner valencià, Raül Aleixandre, qui al capdavant de Ca Sento va sentar càtedra sobre la manera d’elaborar i presentar els arrossos. Ara al davant d’un nou local, tractarà de sorprendre’ns amb noves elaboracions i un nou format. Ja per últim, els convide a conéixer què és el Florbu, una galeta? Una peça de torrons? La unió de l’empresa alacantina Almendra y Miel i La Flor Burgalesa ha servit per a donar a llum un producte que tractarà de desestacionalitzar el popular dolç nadalenc. Ens ho contarà Andrés Torrijos, director general de Confectionary Holding, grup agroalimentari propietari de les marques 1880, EL Lobo, Doña Jimena i Imperial Toledana.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=h4cDBnZzE64Bwbq0wEYU7dMMrOu9VxF8&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1541516574&streamID=365975051&signature=9R%2BGsAUv9YYWWBwVGfbCJnYrxcXxsZffA9EuMvYykZ0&size=97509424&length=3348000

Veure més programes de Cuina de Bancal