30.10.2018 | Rosana Moriana i un projecte per a fer envasos amb sucre i dacsa a Suècia

Dimarts, 30 d'Octubre de 2018

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb Rosana Moriana, una jove científica d’Ontinyent que es troba a Suècia treballant en un projecte per a fer envasos amb sucre i dacsa. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al mercat Xirivella, un mercat jove amb moltes sorpresas. El nostre cuiner oficial, Jordi Morera, ficarem a bullir diferents tipus de col ara que és la temporada. També donarem algun consell per evitar les males, o bones olors segons es mire, que fa la col al bullir a les cases. En DE PRODUCTE, Marisa Pomares, del Forn Quatre Cantons de Montcada preparem panellets, bunyols de vent i ossos de sant per passar un bon dia de difunts. En De Cuiners parlarem amb Juan Llorca, un xef que ha passat d’oferir plats de luxe al seu restaurant a emprendre una croada contra l’obesitat infantils des dels centres escolars. Ja per últim, Lola Cortina ens contarà com s’ha iniciat un projecte per a fer Enoturisme a la província de València, amb el suport del Consell regulador de la Denominació d’Origen Vins de València.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=JxNDNqZzE6P-wG1Gz7RXBHx_YlTTV2TC&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1542135789&streamID=366626217&signature=fDquMOAzS7C0PjIeBPBmF1aWJe9YnCESuoF21ASkjIM&size=97383815&length=3342000

Veure més programes de Cuina de Bancal