04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

Dimarts, 04 de Desembre de 2018

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a la fira de Casinos, un lloc ideal per a comprar torrons, massapans i peladilles. Amb Jordi Morera, el nostre cuiner de capçalera, tindrem una sessió per a previndre els mals de l’hivern. En 'De Producte', estarem amb Pepa Alarcón, de l’empresa Lotes de España, qui ens parlarà sobre les tendències en les caixes de Nadal postcrisi. En 'De Cuiners', Rafa Miralles, president de l’Associació Hostalera de Vinaròs, farà un repàs a les Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinaròs, on estem convençuts que el llangostí serà un dels protagonistes principals. Per a finalitzar, tindrem el gust de parlar amb Sergio Serra, president de l’Associació Valenciana de Sommeliers, que ens ajudarà a triar els millors caves valencians per a estes festes nadalenques.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=dwZXBxZzE6_KuMhNr9qJFhW8i8wNcgy2&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1545159802&streamID=369710525&signature=wLfOuDRVw%2BrULLi5JVPzUAwUlkBq%2BzBKKPeI4GcrXco&size=93504116&length=3210000

Veure més programes de Cuina de Bancal