11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

Dimarts, 11 de Desembre de 2018

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de Quart, on a banda d’una parada magnífica de pollastres, ens ha descobert un lloc de venda d’ous ecològics negres. Amb Jordi Morera, el xef de guàrdia, ens informem sobre eixe producte que al Nadal mai falta a la taula. Parlem del marisc. En 'De producte', hem vist quines són les tendències en el consum de torró, per al qual hi ha previst un augment al voltant d'un 7%. Torrons més sans i amb un toc de xocolate negre. En 'De cuiners', hem estat amb Pep Romany, del restaurant Pont Sec a Dénia, qui ha ideat un lloc web per a dur coques a domicili, acabades de coure. Acaba de nàixer ‘tele-coca’. Per a finalitzar, hem tingut el gust de contactar amb Emiliano García, del restaurant Casa Montaña, un referent gastronòmic de la Comunitat Valenciana. Ens ajudarà a triar una selecció de caves de Requena.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=Vicm1zZzE6sb_3hbxTlLB3regIjlvtbN&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1545775437&streamID=370319341&signature=Rb7OT6LeQktYbOd1dMf6GC7loxBcwmVdROfgEArlJfM&size=102985604&length=3534000

Veure més programes de Cuina de Bancal