Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics

Dissabte, 05 de Gener de 2019

Al restaurant caníbal hem parat taula per a tres Reis Mags: Ricard Martín, Mar Calpena i Josep Sucarrats. Aquests tres periodistes gastronòmics responen a les preguntes de les cartes que ens han escrit alguns dels nostres col·laboradors: veurem canvis en la visibilitat i el reconeixement de la dona en el món de la gastronomia? Com podem reduir la quantitat de plàstics que utilitzem a la cuina? Està en perill el nostre patrimoni gastronòmic? També reparteixen carbó i fan bons propòsits per al 2019. Josep Sucarrats se sotmet al nostre "Nyap o top"; Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens parla de les taronges i d'altres productes de temporada; el crític gastronòmic Philippe Regol visita Ca l'Isidre de Barcelona; Joan Colomo explica quina és la seva Magdalena de Proust, i Maria Nicolau hi posa la propina.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed