Plat combinat de dones caníbals

Dissabte, 13 d'Abril de 2019

Un tastet del bo i millor de les dones que s'han assegut a taula: la historiadora de la cuina Eliana Thibaut Comalada; Carmen Alcaraz del Blanco, periodista, gastrònoma i humanista; Cristina Jolonch, periodista gastronòmica, parla de la figura de Manuel Vázquez Montalbán; la filòsofa Marta Tafalla reflexiona sobre el veganisme; Tamae Imachi (Dos Palillos) ens introdueix al món del sake; la periodista gastronòmica Garme Gasull explica l'origen de les estrelles Michelin; Isabel Lugo, professora d'història de la gastronomia al CETT, treu l'entrellat a la història de la tapa; la fotògrafa Becky Lawton reflexiona sobre els canvis en la nostra manera de menjar des que existeixen les càmeres dels mòbils. També viatgem a Grècia amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós; Toni Massanés parla dels espàrrecs i altres productes de temporada, i se sotmet al "Nyap o top?"; Philippe Regol visita el restaurant "Mala Hierba" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/6/2/1555066265726.mp3

Veure més programes de Un restaurant caníbal a Berlín