Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal

Dissabte, 15 de Juny de 2019

Alex Atala, el xef més important del Brasil i un dels més influents del món, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal. El seu restaurant D.O.M., a Sao Paulo, està reconegut amb dues estrelles Michelin i és el número 5 a la llista 50 Best Restaurants de Llatinoamèrica. La revolució d'Alex Atala passa per posar en valor la cuina brasilera, ensenyar-la al món i recuperar ingredients autòctons de l'Amazones. Del Brasil anem fins a Mèxic amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens descobreix els trets distintius de la gastronomia autòctona; Clàudia Sans, quarta generació a Cafés el Magnífico, tasta una raresa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de la xocolata i d'altres productes de temporada; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Cal Trumfo de la Torre d'Oristà, i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/3/3/1560510309633.mp3