Com s'explica el fenomen de les botigues Ametller? Quina és la clau del seu èxit?

Diumenge, 13 d'Octubre de 2019

L'any 2001, la família Ametller va obrir la seva primera botiga a Vilafranca del Penedès. Ara en tenen gairebé un centenar a tot Catalunya i 1.500 hectàrees de fruita i verdura repartides per tot l'arc mediterrani. Visitem els camps de conreu arrendats que l'empresa té a Cabrera de Mar, on parlem amb Jordi Ametller, pagès. També anem fins a l'obrador que l'empresa té a Olèrdola; una cuina gegant que funciona sense parar 24 hores al dia, 6 dies a la setmana, on conversem amb Josep Ametller, director general d'Ametller Origen. Per tancar el cercle, visitem la botiga del Carrer Calàbria de Barcelona acompanyats de Lluís Martínez Ribes, professor titular d'Esade i especialista en neuromàrqueting. El dissenyador Òscar Guayabero ens explica què és la cuina solar; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de la magrana; Marc Ribas i Philippe Regol se sotmeten al "Nyap o top" i tasten una xocolata amb cecina; i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed