El xuixo: "Tinc 100 anys i soc el dolç més arriscat de fer"

Dissabte, 01 de Desembre de 2018

Fer un bon xuixo no és gens fàcil. Aprofitem el centenari i que ja sabem on trobar el millor xuixo del món per parlar-ne amb Xano Saguer, pastisser i codirector de l'Espai Sucre de Barcelona; amb Ricard Jambert, de la fleca pastisseria Pedrés de Banyoles i guanyador del primer concurs del millor xuixo del món, i amb Cati Salamià, besneta del pastisser Emili Puig, creador d'aquest dolç. És època de sopes, en parlarem amb Toni Massanés, de la Fundació Alícia, i repassarem els altres productes que es poden trobar al mercat i que són de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant Maran de Girona. Amb la sommelier Clara Antúnez sabrem què és el vi novell i en quina època de l'any es consumeix. L'actor, director i propietari del restaurant Lluritu de Gràcia se sotmetrà al "Nyap o top" de Gerard Jubany i la propina la posarà Jordi Asturgó.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/0/9/1543578614990.mp3