Afers exteriors

Viatges

A través dels catalans que Miquel Calçada troba arreu del món, intentem donar resposta a moltes de les preocupacions que planen en la nostra societat.

http://www.tv3.cat/afersexteriors
Afers exteriors - Unió Europea Afers exteriors

Afers exteriors - Unió Europea

La Unió Europea. El programa viatja allà on es prenen les decisions. Traient a passejar la gent que hi treballa, la pregunta serà si la porta és oberta o tancada.

Afers exteriors - Europa segle XX Afers exteriors

Afers exteriors - Europa segle XX

Europa: Història, el segle xx. En aquest capítol es viatjarà en el temps als escenaris clau dels últims cent anys d'Europa i es parlarà amb protagonistes del nostre passat terrible i recent.

Afers exteriors - Bolívia II Afers exteriors

Afers exteriors - Bolívia II

L'"Afers" continua a Bolívia i en aquest capítol descobrirà la història d'un noi de Sant Fruitós de Bages que va pagar un preu molt alt per dedicar-se a protegir els indígenes.

Afers exteriors - Bolívia I Afers exteriors

Afers exteriors - Bolívia I

L'"Afers" es trasllada a Bolívia per descobrir que és un país que organitza uns "lipdubs" espectaculars. En aquest capítol toca aprendre a cantar i també aprendre la mil·lenària tècnica per fabricar cendrers artesanals.

Afers exteriors - Israel Afers exteriors

Afers exteriors - Israel

Israel, un país que sap que el secret és a la massa, als pergamins i al futbol. Així en aquest capítol se centrarà en una empresa d'aplicacions, visitarà la Biblioteca Nacional i el Maccabi de Tel-Aviv, que entrena el sabadellenc Òscar Garcia.

Afers exteriors - Gibraltar Afers exteriors

Afers exteriors - Gibraltar

Gibraltar. És un poble? És un país? Un lloc on de la roca en fan pans. A Gibraltar el programa comprova que les cues de trànsit són interminables i es posa com a prioritat mirar el penyal des d'on el van veure els conqueridors: des del mar.

Afers exteriors - Economia Afers exteriors

Afers exteriors - Economia

Fem un viatge low cost buscant una solució a la crisi i, sobretot, mirem d'entendre per a què serveix l'economia i com hem arribat fins aquí. Ho fem amb Xavier Solano, Xavier Sala i Martín, Carles Boix, Ramon Tremosa, Raül Romeva i el catedràtic...

Afers exteriors - Pakistan Afers exteriors

Afers exteriors - Pakistan

El Pakistan, un país amb problemes i contradiccions, amb monges amb una doble vida, tractors aquàtics i gent que dóna solucions.

Afers exteriors - Escòcia Afers exteriors

Afers exteriors - Escòcia

Miquel Calçada viatja a Escòcia. Es podrà gaudir de les llegendes mentre s'intenta pescar el monstre del llac Ness i anar allà on es va decidir el futur del país. El periodista descobrirà que d'Escòcia han sortit moltes coses interessants. És...

Afers exteriors - Últim capítol Afers exteriors

Afers exteriors - Últim capítol

L'últim programa d'Afers exteriors. L'últim de debò, com cada temporada. Hi retrobarem vells amics que ens explicaran noves històries i reflexionarem sobre què ens ofereix el futur.

Afers exteriors - Xipre Afers exteriors

Afers exteriors - Xipre

Xipre, la seva història recent, la fauna submarina, una situació econòmica difícil, algunes mascotes tristes i un aeroport fantasma.

Afers exteriors - Estats Units Afers exteriors

Afers exteriors - Estats Units

Miquel Calçada ens porta als Estats Units per saber els principis que van inspirar la independència i la Constitució i comprovar què se n'ha fet, de la llibertat, després de l'11-S.

Afers exteriors - Sicília Afers exteriors

Afers exteriors - Sicília

Sicília, on buscarem la felicitat per mar, per aire, per terra, pels teatres de titelles i ens farem la gran pregunta: Tu ets feliç, aquí, a Sicília?