Efectivament

Esports

Espai d'opinió i debat futbolístic, conduït per Lluís Canut, que tracta l'actualitat esportiva amb anàlisi, aprofundiment i sobretot amb esperit crític i informatiu.

http://www.esport3.cat/efectivament
Efectivament - Benedito, entrevistat a l' Efectivament

Efectivament - Benedito, entrevistat a l'"Efectivament"

Agustí Benedito ha estat el convidat del programa "Efectivament" i allí ha reiterat les acusacions que ha fet a Javier Faus. Benedito ha parlat especialment en clau electoral i ha insistit una vegada més que el patrocini de Qatar no li agrada gens.

Efectivament - L'entrevista a Josep M. Bartomeu Efectivament

Efectivament - L'entrevista a Josep M. Bartomeu

El president del F. C. Barcelona Josep Maria Bartomeu ha fet un repàs a l'actualitat blaugrana en l'entrevista de Lluís Canut al programa "Efectivament". Bartomeu ha dit que han presentat recurs en el cas de l'acció social de responsabilitat...

Efectivament - Antoni Arqué, l'historiador del futbol Efectivament

Efectivament - Antoni Arqué, l'historiador del futbol

Hi ha una certa polèmica sobre si Telmo Zarra va marcar 251 gols o en va marcar més. Un historiador del futbol, Antoni Arqué, assegura que el davanter basc en realitat en va marcar 257. Per tant, Leo Messi, si això fos cert, no estaria a 2 gols de...

Efectivament - Magda Oranich a l'Efectivament Efectivament

Efectivament - Magda Oranich a l'Efectivament

Magda Oranich, una de les directives de la junta del Barça de Joan Laporta que ha estat absolta en la demanda de l'acció de responsabilitat, parla del procès a l'Efectivament.

Efectivament - Magda Oranich a l' Efectivament

Efectivament - Magda Oranich a l'"Efectivament"

Magda Oranich, una de les directives de la junta del Barça de Joan Laporta que ha estat absolta en la demanda de l'acció de responsabilitat, parla del procès a l'"Efectivament".

Efectivament - El Barça surt en defensa de Piqué Efectivament

Efectivament - El Barça surt en defensa de Piqué

El vicepresident del Barça Jordi Cardoner va parlar per al programa ' Efectivament ' i , entre altres coses , va comentar la polèmica que envolta a Gerard Piqué per la seva incident amb la Guàrdia Urbana de Barcelona .

Efectivament - El futur incert de Dani Alves Efectivament

Efectivament - El futur incert de Dani Alves

En declaracions al programa d'Esport3 "Efectivament", la representant i exdona de Dani Alves, Dinorah Santa Ana, explica que el Barça no li ha fet cap oferta de renovació al jugador, que finalitza contracte el juny del 2015, i assegura que Alves no...