>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població " /> >Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població " /> >Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població " /> >Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població " />

MeteoTerra 288 – Els blats d'abans tornen a ser d'avui

Dijous, 31 de Maig de 2018

Tornem a fer l'aposta pel blat de la terra, l'autòcton. L'antic blat tenia menys gluten, era molt més ric en vitamines i minerals. Jordi Puig ens ensenya la diferència entre els blats i com s'ha recuperat aquest blat antic i on es conrea. Pregunta: Quina és la proteïna del blat que pot generar intoleràncies? Premi: Dues Revistes Artesans "Cafès, tes i xocolates" i "Farines i Forners", més una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població


http://audios.catradio.cat/multimedia/mp3/8/4/1527789614248.mp3

Veure més programes de MeteoMauri