Tàpias variades

Cuina

L'espai gastronòmic de Pere Tàpies.

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16 Tàpias variades

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16

A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16 Tàpias variades

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16

A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16 Tàpias variades

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16

La Paquita Rexach del restaurant Hispània d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.

Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16 Tàpias variades

Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16

Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.

El secret de l'arròs a la cassola - 19/06/16 Tàpias variades

El secret de l'arròs a la cassola - 19/06/16

Ens ha visitat Quim Marquès, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arròs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arròs a la cassola de la paella.

Les millors receptes de macarrons - 04/06/16 Tàpias variades

Les millors receptes de macarrons - 04/06/16

Avui, al "Tapias variades", hem parlat d'un clàssic de la nostra cuina: els macarrons. Amb el cuiner Sergi de Meià n'hem repassat algunes de les millors receptes.

Cuinem amb wok al Tàpias variades

Cuinem amb wok al "Tapias Variades"! - 22/05/16

Hem parlat del tipus de menjar que es pot fer en aquesta espècie de paella que es fa servir a l'est i sud-est d'Àsia, amb Josep Maria Kao, xef del restaurant Shangai de Barcelona

Cuinem croquetes al Tàpias variades

Cuinem croquetes al "Tapias Variades" - 14/05/16

Ens visita el director de qualitat de Casa Alfonso, Josep Maria Torres, per parlar de les croquetes. Hem descobert que hi ha vida més enllà de les croquetes més tradicionals i que qualsevol ingredient és vàlid.

Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16 Tàpias variades

Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16

Amb Pere Tapias i el xef Xavier Pellicer descobrim que les maduixes i els maduixots, més enllà de les postres, també són ideals per fer servir ens primers i segons plats. Comentem algunes receptes i parlem de com conservar-los i com triar-ne els...

Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16 Tàpias variades

Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16

Amb Pere Tapias i el xef Xavier Pellicer descobrim que les maduixes i els maduixots, més enllà de les postres, també són ideals per fer servir ens primers i segons plats. Comentem algunes receptes i parlem de com conservar-los i com triar-ne els...

Descobrim el tofu al Tàpias variades

Descobrim el tofu al "Tapias Variades" - 12/03/16

Roger Ortuño ens ha explicat tots els secrets del tofu i hem après diferents maneres de cuinar-lo. Ortuño també ens ha anunciat que el govern japonès l'ha nomenat com ambaixador de la cuina japonesa.

La cuina del bacallà - 21/02/16 Tàpias variades

La cuina del bacallà - 21/02/16

Ens acompanya el cuiner Ignasi Camps, de Cantonigròs, per parlar de com cuinar el bacallà. Juntament amb en Pere Tapias, descobrim els secrets d'aquest peix i sentim les receptes dels oients.

El secret dels calçots - 20/02/16 Tàpias variades

El secret dels calçots - 20/02/16

Parlem del producte estrella de Catalunya, els calçots, amb en Pere Tapias i el cuiner Àlex Segú, autor del llibre "La calçotada ideal i altres receptes amb calçots"