Edició Vespre - La vaga dels estibadors té un seguiment del 100%

Dilluns, 05 de Juny

La primera jornada de vaga dels estibadors s’està desenvolupant amb normalitat i sense incidències al Ports catalans. Les aturades han començat a les vuit del matí i s’aniran repetint fins a les vuit del matí de demà dimarts en hores imparells. L’acció compta amb un seguiment del 100% de la plantilla. Incideix en menor manera a Barcelona això sí perquè avui es dia festiu, a la capital catalana i altres poblacions de l'àrea metropolitana. De fet ara mateix encara estan tornant a aquesta àrea molts vehicles. En total seran uns 300 mil vehicles tot i que la operació retorn per ara s'està desenvolupant de forma esglaonada.

En crónica política reunió demà del Pacte Pel Referèndum després de la qual i abans que acabi la setmana probablement el president Puigdemont anuncïi data i pregunta pel plebiscit. I entre d'altres temes el equip i seguidors del Girona celebren l'ascens a primera divisió.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-vaga-dels-estibadors-seguiment-del-100/4052200/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/4/6/1496686744164.mp3