Edició Vespre - Puigdemont anunciarà la data i pregunta del referèndum divendres al matí

Dimecres, 07 de Juny

El president Carles Puigdemont anunciarà divendres al matí des del Palau de la Generalitat la data i la pregunta del referèndum d'independència. Des del govern català es reitera que fins el darrer moment estaran oberts al pacte del plebiscit amb el govern de l'Estat però que si no és possible el referèndum se celebrarà igualment de manera unilateral.

D'altra banda l'ex conseller de justícia Germà Gordó, que ha registrat la seva baixa com a diputat del JXS per a passar a formar part del grup no adscrit. El partit però, no està satisfet amb aquesta decisió i demana Gordó que renuncïi a la seva acta de diputat per a mantenir els seus 62 escons al Parlament. I entre d'altres temes nova sessió del judici del cas Palau,  jornada de vaga dels estibadors i de la decisió de la Taula Contra la Contaminació de l'Aire de l'Ajuntament de Barcelona que prohibirà a partir de l'1 de desembre que els cotxes sense etiqueta no contaminant circulin pel centre de Barcelona durant els episodis d'alta contaminació.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-puigdemont-anunciara-data-pregunta-del-referendum-divendres-mati/4055504/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/6/4/1496860752346.mp3