Edició Vespre - El TC suspén les partides pel Referèndum

Dimecres, 05 de Juliol de 2017

El TC ha decidit anul·lar per unanimitat la disposició addicional 40 de la llei de pressupostos de la Generalitat per aquest any, que estableix que el Govern habilitarà partides econòmiques dels comptes per a la organització i gestió del referèndum. L'alt tribunal declara que la resta de partides pressupostàries que també van ser impugnades pel govern espanyol són inconstitucionals si es destinen a finançar el referèndum sobre el futur polític de Catalunya. Tot després que ahir l'executiu de Puigdemont presentés la llei pel referèndum. El president Rajoy avui ha advertit que “els deliris autoritaris i frontistes”, en referència al procés independentista a Catalunya, “mai podran vèncer", afegeix, la serenitat i equilibri de l'Estat democràtic espanyol.

I entre d'altres... operació policial internacional que ha aconseguit desarticular un clan vinculat a la Camorra italiana. 15 escorcolls que han acabat amb 14 detencions han tingut lloc a Barcelona.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-tc-suspen-les-partides-pel-referendum/4099739/

RSS feed