Edició Migdia- 54 ferits, un de greu, en l'accident de tren a l'estació de França

Divendres, 28 de Juliol de 2017

Mati d' ensurt a l'Estacio de França de Barcelona per un accident de tren que ha causat 54 ferits, un d'ells greu.  Un comboi de la linia R2 sud de Rodalies què estava arribant al final de la via no ha pogut frenar i ha xocat amb el topall de final causant la cinquantena de ferits. Un d'ells greu, 19 menys greus i 34 lleus.

El President de la Generalitat i altres membres del Govern, aixi com el ministre de Foment  s'han desplaçat a l'estacio de França per fer el seguiment de l'accident. Tots coincideixen el’excel.lent coordinació dels cossos. Els Mossos investiguen  les causes de l’accident. El succés ha ocorregut en una jornada de vaga  de 24 hores a Renfe i Adif.

 

El president del govern espanyol  Mariano Rajoy ha anunciat el recurs al TC a la reforma del reglament del Parlament. Els partits sobiranistes han aprovat al Parlament la llei de codi tributari.

El conseller Vila envïa un requeriment a AENA per les cues al control de seguretat a l’aeroport d’El Prat. Els treballadors no han anat a la reunio de Treballa amb la companyia.

Els treballadors del metro han signat acord de conveni i desconvoquen les vagues dels dillluns

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-migdia-54-ferits-greu-laccident-tren-lestacio-franca/4137128/

RSS feed