Edició Migdia- Demà aturades parcials als controls de seguretat d'El Prat, abans de la vaga indefinida de 24 hores a partir del 14 d'agost. El Govern i l'Ajuntament de Barcelona reclamen què AENA s'hi impliqui.

Dijous, 03 d'Agost de 2017

 

Els treballadors d'Eulen, encarregats dels controls de seguretat a l'aeroport d'El Prat comencen demà la primera de les aturades parcials per denunciar les condicions de feina amb serveis minims del 90%. Decret del govern espanyol que no ha agradat gens als treballadors.  Amb tot mantenen la seva presió cap a AENA i a partir del 14 d’agost, han convocat una vaga indefinida de 24 hores que ben segur complicara i molt el problema de les cues. El Govern de la Generalitat i de l’ajuntament de Barcelona insten a AENA a què s’impliqui. En canvi discrepen sobre la gestio del turisme arran dels últims atacs contra el turisme.Els empresaris del sector turistic han expressat la preocupacio per  l'extensió de la turismofobia a la ciutat i reclamen a l'alcaldessa Colau que prengui mesures.

 Episodi de molta calor a Catalunya , amb temperatures que en alguns punts de catalunya superen els 40 graus, molta xafogor i alerta per risc d’incendi . Proteccio Civil demana precaucio amb les activitats a l'aire lliure

En el compte enrera cap a l'1-O, el Govern disposa del cens i els principals partits i entitats sobiranistes han presentat les accions coordinades de la Campanya del Sí al referèndum. Ho han fet coincidint amb la presentació per part de la Generalitat,  del recurs de súplica davant el TC per la suspensió de  la reforma del Reglament del Parlament. La Fiscalia de Catalunya ha avançat que demanarà rebutjar la denuncia del Govern contra la Guàrdia Civil pels interrogatoris a alts càrrecs.

Els Mossos investiguen qui ha obert aquesta nit la gàbia d'aus del Zoo d'on s'han escapat 17 ocells. Només se n'han recuperat 5.

 

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-migdia-dema-aturades-parcials-als-controls-seguretat-del-prat-abans-vaga-indefinida-24-hores-partir-del-14-dagost-govern-lajuntament-barcelona-reclamen-aena-shi-impliqui/4147453/

RSS feed