Edició Migdia- Noves aturades als filtres de seguretat al Prat i tercera reunió d'Aena, Eulen i el comité de vaga a Treball per desbloquejar el conflicte.

Dilluns, 07 d'Agost de 2017

Tercera jornada d'aturades parcials del personal dels filtres de seguretat a l'aeroport del Prat, i tercera reunió al Departament de Treball dels membres del comité de vaga amb l'empresa Eulen i AENA. Una trobada amb punts  dl'acord pero no suficients per desconvocar la vaga. A l’aeroport continuen les cues . A mig matí el temps d’espera superava l'hora però després ha recuperat els 20 minuts de primera hora del matí.

Conflicte laboral què continua rebent les critiques politiques sobre qui ha d'encarregar-se de la gestió, com també passa amb el tema de turismofòbia. Aquesta tarda l'ajuntament de Barcelona ha convocat una comissió extraordinària per abordar els últims actes causats per Arran. El gremi d'hotels  demana contundència contra els actes violents i criden a no demonitzar el turisme com a font d'ingressos.

Catalunya suma 17 ofegats a les platges catalanes des del mes de juny, més del doble que l'any passat en el mateix periode de l'any passat, quan nomes hi van haver 7.

El foc a Artés, al Bages continua estabilitzat

Ajornat el desenrunament a Llanars, Girona, per qüestions administratives. Els dos ferits continuen ingressats  a la Vall d’Hebron.

El festival de Perelada estrena Madama Butterfly.

 

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-migdia-noves-aturades-als-filtres-seguretat-prat-tercera-reunio-daena-eulen-comite-vaga-treball-per-desbloquejar-conflicte/4153599/

RSS feed