Edició Migdia-AENA, Eulen i el comité de vaga tornen a reunir-se per quart dia però continuen sense acord per a desconvocar les aturades al Prat on les cues tambe es mantenen tot i que avui no hi ha vaga.

Dimarts, 08 d'Agost de 2017

Quarta reunió dAENA, Eulen i el comite de vaga  al Departament de Treball per buscar una sortida al conflicte laboral dels filtres de seguretat d'El Prat . El tema salarial continua sent el prinicpal escull a una resolució què permeti desconvocar les aturades parcials de divendres i diumenge i la vaga indefinida a partir de dilluns 14 d’agost . Els treballadors decidiran en l’assemblea convocada dijous.  Mentrestant a l'aeroport barceloní, sense convocatòria d’aturades parcials els passatgers han tornat fer una hora de cua tant a mig matí com a migdia coincidint amb l'augment del nombre de vols .

La compravenda d'habitatges augmenta un 17,1% a Catalunya durant el juny. Els experts destaque el paper clau dels inversors en aquesta evolució i apunten que el mercat encara té recorregut a l'alça.

Les administracions de Lleida han decidit revisar el nombre de places lliures a la xarxa d'albergs com a solució per als temporers que dormen al carrer.

L'ajuntament de Girona prohibirà que els guies turístics vagin amb altaveus quan facin rutes pel Barri Vell  per evitar  molèsties als veïns.

Investigadors de l'Hospital Clínic han aconseguit detectar càncer de pulmó gràcies a les habilitats d'en Blat, un gos de tres anys i mig, ensinistrat per reconeixer indicadors volàtils de tumors en mostres de gas exhalat pels pacients. El nivell d'encert és del 98 per cent.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-migdia-aena-eulen-comite-vaga-tornen-reunir-se-per-quart-dia-pero-continuen-sense-acord-per-desconvocar-les-aturades-prat-on-les-cues-tambe-mantenen-tot-avui-no-hi-vaga/4155181/

RSS feed