Edició Migdia- Els treballadors d'Eulen decideixen si accepten l'oferta de la Generalitat i si desconvoquen les aturades.

Dijous, 10 d'Agost de 2017

Jornada clau en el conflicte dels treballadors d'Eulen, encarregats dels filtres de seguretat de l'aeroport d'El Prat. Des de les 11 del mati estan reunits en assemblea per decidir si s'adhereixen o no, a la proposta feta per la Generalitat i desconvocar les aturades parcials i la vaga indefinida què està prevista a partir de dilluns. L'oferta té el vist-i-plau de la companyia i AENA s'ha compromès a respectar-la cara a les properes licitacions. En dues hores de reunió les primeres votacions confirmen el rebuig a la mediació però  sí  donen suport a una nova proposta dels treballadors.

Les ambulàncies de Girona demà fan vaga en torn de matí i tarda.

C's diu que l'aplicació de la llei impedirà que es celebri el referendum. La CUP insisteix que    l'1-O es votarà conscients que es desobeirà l'Estat. Xavier Garcia Albiol ha enviat la carta a Carles Puigdemont demanat-li una reunió abans del 16 d’agost.

El Banc de Sang i Teixits demana la col.laboració dels ciutadans per poder cobrir les necessitats de recursos de sang pel Pont del 15 d’agost.

Els incendis provocats pel llençament de burilles han provocat a Catalunya la crema de 180 hectàrees, el que suposa ja un 10% del total del terreny afectat per incendis forestals.

Avui comença l’episodi deles llàgrimes de Sant Llorenç

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-migdia-els-treballadors-deulen-decideixen-si-accepten-loferta-generalitat-si-desconvoquen-les-aturades/4157873/

RSS feed