Edició Vespre - Puigdemont pot declarar demà la independència

Dilluns, 09 d'Octubre de 2017

El president Puigdemont podria declarar demà la independència en la compareixença que té prevista al Parlament a les sis de la tarda. ERC CUP i entitats sobiranistes pressionen perquè sigui una declaració formal mentre que des del seu partit hi ha també qui aposta per una declaració simbólica i buscar mediació i d'altres per convocar eleccions.

El govern de l'Estat insisteix en que adoptarà totes les mesures necessàries per donar resposta a la possible DUI sense descartat aplicar l’article 155 de la Constitució Amb el consens d'altres formacions.

En aquest context el president el TSJC ha ordenat que la vigilància del palau de la Justícia sigui a partir d'ara compartida entre els Mossos d'Esquadra i la policia espanyola, tot i que la aquesta última serà la que la dirigirà. Mentrestant altres 20 empreses més han decidit canviar el seu domicili social i traslladar-lo fora de Catalunya. Entre d'elles Abertis i Colonial, és a dir 6 de les 7 empreses catalanes de l'Íbex 35 ja han traslladat la seu social.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-puigdemont-pot-declarar-dema-independencia/4252718/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/2/9/1507571819692.mp3

Veure més programes de El Temps de Ràdio 4