Edició Vespre - Puigdemont i els 4 exconsellers compareixeran davant la justícia belga el 17 de novembre

Dilluns, 06 de Novembre de 2017


L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i els quatre exconsellers compareixeran per primera vegada davant la justícia belga que ha de decidir sobre la seva extradició a Espanya el divendres 17 de novembre. La Fiscalia belga apunta que l'expresident Puigdemont podrà participar de la campanya electoral de cara a les eleccions del proper 21 de desembre, sempre que no abandoni Bèlgica i compleixi amb els requisits de la seva llibertat condicional.

La data límit perquè els partits presentin coalicions és demà. Mentre el PDCAT demana una llista de país encapçalada per Puigdemont, ERC veuria bé presentar-se per separat amb coincidències programàtiques i afirma que si s'aposta per la llista unitària hauria d'incloure també la CUP.
Ciutadans i PP insisteixen en que hi hagi suport entre els partits constitucionalistes per a formar govern amb el més votat, el PSC no es defineix, i mentrestant Albano Dante Fachín abandona PODEM pel xoc amb Pablo Iglesias sobre l'enfoc al conflicte català i els militants continuen votant fins demà si es presentaran conjuntament amb Catalunya en Comú.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-puigdemont-els-4-exconsellers-compareixeran-davant-justicia-belga-17-novembre/4292132/

RSS feed