Edició Vespre - La Fiscalia demana presói incondicional per Forcadell, Corominas i Simó

Dijous, 09 de Novembre de 2017


La Fiscalia demana presó incondicional per Carme Forcadell i 2 membres de la Mesa del Parlament (Corminesi Simó), Barrufet llibertat sota fiança i per Nuet llibertat amb compareixences regulars). Tots ells han declarat avui davant el tribunal suprem  per permetre la votació de la Declaració Unilateral d'Independència. Tots han acatat en las seva declaració l'aplicació de l'article 155 i han afirmat que la DUI que va aprovar la cambra catalana el passat 27 d'octubre va ser simbòlica. El jutge decidirà en les properes hores.

El sobiranisme ha donat suport els encausats a les portes del Suprem com ja va fer la setmana passada. Per cert que el magistrat de la causa, Pablo Llanera, ha requerit al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya tota la documentació de la causa instruïda per la magistrada Maria Eugènia Alegret contra els membres sobiranistes de la mesa per desobediència, malversació i prevaricació peracumular totes les causes obertes contra ells.

I a l'audiència nacional la jutge, Carmen Lamela, ha rebutjat la sortida de la presó de l'exvicepresident Oriol Junqueras i dels 7 exconsellers empresonats des de dijous de la setmana passada acusats dels mateixos delictes. Lamela ha rebutjat els recursos dels exconsellers en considerar que hi ha risc de fuga, de reiteració delictiva i d'ocultació de proves.

 

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-fiscalia-demana-presoi-incondicional-per-forcadell-corominas-simo/4296979/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/9/8/1510253337389.mp3

Veure més programes de El Temps de Ràdio 4