Edició Vespre - El TS fa el primer pas per assumir la causa contra el gover que instueix l'AN

Dimarts, 14 de Novembre de 2017


El Tribunal Suprem dóna el primer pas perquè el judici als 6 ex consellers de la Generalitat per sedició, rebel.lió i malversació que instrueix l'Audiència Nacional passi a les seves mans on ja s'investiga els membres de la mesa del Parlament pels mateixos delictes. Recordem que mentre que la jutge de l'Audiència Nacional,, Carmen Lamela, va dictar presó com a mesura cautelar, el magistrat del Suprem Pablo Llarena va decidir deixar en llibertat sota fiança a tots els membres de la mesa. Llarena ha demanat a Lamela un informe que li ha de remetre en cinc dies sobre els dos procediments i que emplaci les parts personades perquè en el mateix termini informin directament el Suprem sobre l’acumulació de procediments.

D'altra banda i preparant-se pel 21 de desembre els partits ultimen les seves llistes que han de presentar divendres. El Partit Popular ha proposat un pacte a C's i PSC per a fer front a l'independentisme. Els sobiranistes acorden la unitat d'acció tot i les candidatures per separat. Amb aquest motiu la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha viatjat avui a Brusel.les per reunir-´se amb l'ex president Puigdemont.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-ts-fa-primer-pas-per-assumir-causa-contra-gover-instueix-lan/4305287/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/7/4/1510685835047.mp3

Veure més programes de El Temps de Ràdio 4