Edició Vespre - Romeva, Rull, Turull, Mundó, Borràs i Bassa surten de la presó

Dilluns, 04 de Desembre de 2017

Els ex consellers Raúl Romeva, Carles Mundó, Josep Rull i Jordi Turull Meritxell Borràs i Dolors Bassa ja han sortit de les presons d'Estremera i Alcalá Meco. El jutge del Tribunal Suprem els ha concedit la llibertat provisional sota fiança de 100 mil euros cadascun. Continuaran a presó però l'exvicepresident Oriol Junqueras, l'ex conseller Joaquim Forn i els líders de l'ANC i Òmnium Cultural Jordi Sánchez i Jordi Cuixart continuaran en presó incondicional.

I a Brusel.les...El jutge belga ha anunciat avui que  el 14 de desembre decidirà si extradeix Puigdemont i els ex consellers que l'acompanyen.  Tot el mateix dia que comença la campanya electoral dels comicis del 21 de desembre. Unes eleccions que segons el sondeig prelectoral del CIS, podria tenir un empat en escons entre ERC i Cs amb 32 diputats, Junts per Catalunya obtindria 25 o 26, 21 el PSC, 9 tant a Catalunya en Comú com la CUP i 7 al PPC. D'aquesta manera, no hi hauria majoria absoluta ni del bloc independentista ni del constitucionalista i els comuns tindrien la clau de la majoria absoluta a la cambra catalana.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-romeva-rull-turull-mundo-borras-bassa-surten-preso/4346278/

RSS feed