Edició Vespre - Mas fa un altre "pas al costat" i dimiteix com a president del PDCAT

Dimarts, 09 de Gener de 2018

Artur Mas renuncia a la presidència del PDCAT. Ho fa just dos anys després d'haver fet el pas al costat i deixar la presidència de la Generalitat a Carles Puigdemont. Segons Mas no és una decisió precipitada sino que abans de l'estiu ho tenia ja pensat i ho havia comentat amb el president Puigdemont. Diu Mas que ha volgut materialitzar aquesta decisió després de les eleccions perquè comença, diu, un nou curs polític i cal deixar espais lliures per encapçalar un projecte en el que se sumi la llista de Junts per Catalunya al PDCAT,  i pel calendari judicial al que ha d'enfrontar-se durant els propers mesos.

Una renúncia que es produeix a sis díes de conèixer la sentència del 'cas Palau', que determinarà l'abast de l'espoli del Palau de la Música. Recordem que la fiscalia sosté que 6,6 milions d'euros van anar a parar a Convergència Democràtica (CDC), partit del qual Mas n'era president.

 

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-mas-fa-altre-pas-costat-dimiteix-com-president-del-pdcat/4411238/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/1/0/1515523281501.mp3

Veure més programes de El Temps de Ràdio 4