Edició Vespre - Torrent proposa Puigdemont per a la investidura

Dilluns, 22 de Gener de 2018


El president del Parlament, Roger Torrent, ha designat a Carles Puigdemont per a ser investit en una sessió que encara no té data però que ha de celebrar-se abans del 31 de gener. No hi ha hagut altres candidats a la investidura, la de Puigdemont hauria de ser delegada si la Mesa ho admet, els lletrats de la cambra ja es van oposar en el seu informe. Torrent d'altra banda ha demanat, via carta, al president del govern espanyol Mariano Rajoy una reunió urgent per a abordar la situació.

Tot el mateix dia que Carles Puigdemont s'ha desplaçat de Brusel.les a Copenhaguen per a impartir una conferència a la universitat sobre la situació política a Catalunya. La fiscalia ha demanat al jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, activar l'euroordre de detenció i entrega per Puigdemont però el jutge l'ha rebutjat perquè considera que Puigdemont busca forçar un altre context en el que pugui delegar el seu vot. Tot i així Llarena ha titllat el viatge de provocació.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-torrent-proposa-puigdemont-per-investidura/4433343/

RSS feed