Edició Vespre - Puigdemont i Torrent es reuneixen a Brusel.les

Dimecres, 24 de Gener de 2018

Carles Puigdemont manté que vol ser investit president de la Ganeralitat la setmana vinent i així li ha fet saber avui al president del Parlament, Roger Torrent, que s'ha desplaçat a Brusel.les per reunir-se amb ell i la resta de diputats que són a la capital belga. Una trobada que s'ha produit a l'Aliança Lliure Europea perquè el govern de l'Estat ha ordenat tancar la delegació de Catalunya a Brusel.les. El president del Govern de l'Estat Mariano Rajoy incideix en que farà tot el possible per evitar la investidura de Puigdemont.

D'altra banda, i en el marc d'una peça separada de la investigació del TS sobre presumptes delictes de Rebel.lió, sedició i malversació del govern català i els Jordis que avui compleixen 100 díes en presó preventiva... la Guàrdia Civil s'ha personat avui a les seus de l'ANC, Òmnium i el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat per recopilar informació relativa a la preparació de l'1 d'Octubre.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-puigdemont-torrent-reuneixen-bruselles/4436458/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/6/2/1516820831826.mp3

Veure més programes de El Temps de Ràdio 4