Edició Vespre - Ana Julia Quezada confessa que va matar el nen Gabriel Cruz

Dimarts, 13 de Març de 2018


El bloqueig respecte la investidura continua. La Mesa del Parlament ha acordat consultar si es poden emprendre accions penals, en nom del Parlament, després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena denegués a Jordi Sànchez la llibertat provisional i el permís de sortida puntual de la presó de Soto del Real per assistir com a candidat a la sessió d'investidura prevista per ahir. D'altra banda tot i que ha rebutjat, per defecte de forma, la petició perquè el president de la cambra Roger Torrent comparegui en un ple, la majoria independentista sí ha aprovat celebrar un ple per debatre l'estancament de la  situació actual.

Mentrestant ERC demana a JXC designar un altre candidat aquesta setmana i des de l'oposició que aquest candidat sigui efectiu per poder ser investit. Un candidat que podria sortir demà de la reunió del grup parlamentari de JXC que se celebrarà a Brusel.les convocada per Puigdemont. La CUP de la seva banda considera que no hi ha canvis en el nou document d'acord entre JXC i ERC i mantindrà la seva abstenció.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-ana-julia-quezada-confessa-va-matar-nen-gabriel-cruz/4519638/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SEDVESP/mp3/9/9/1520966206999.mp3

Veure més programes de El Temps de Ràdio 4